duyuru

  • 31
  • Ocak
  • 2020

2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM BAHAR YARI YILI TURİZM FAKÜLTESİ YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI

2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM BAHAR YARI YILI TURİZM FAKÜLTESİ   YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI

 

           2019-2020 Eğitim öğretim bahar yarı yılı Gastronomi ve Mutfak Sanatları programına yatay geçişe hak kazanan öğrencilerin listesi aşağıda belirtilmiştir.

 

TURİZM FAKÜLTESİ 

2019-2020 BAHAR DÖNEMİ YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI

SN ADI SOYADI GEÇTİĞİ PROGRAM KONTENJAN TÜRÜ SONUÇ
1
RASİM ÇİFTÇİ
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Merkezi Yer Puanı
1. ASİL
2
GAMZE YILDIZ
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Merkezi Yer Puanı
2. ASİL
3
SERHAT İDGU
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Merkezi Yer Puanı
3. ASİL

Kesin Kayıt Tarihleri ve Kayıt Yeri

 

     Kayıt yaptırmaları uygun görülen öğrencilerin kayıtları 03–07 Şubat 2020 tarihleri arasında; Şahsi olarak Deka  gelmeleri halinde yapılacaktır. Kabul edildiği bildirilen ancak şahsi olarak gelip kaydını yaptırmayan öğrencilerin kayıtları yapılmayacaktır.

 

 Kesin Kayıt İçin Gerekli Belgeler:

1)- 2 adet 4.5 cm x 6 cm boyutunda fotoğraf. (Fotoğrafların arkasına T.C. Kimlik No, Öğrenci Numarası, Adı ve Soyadı yazılacaktır.)

2)-29 yaşını tamamlayan erkek öğrencilerden askerlikle ilişiği olmadığını gösterir belge.

3) Öğrencinin Yatay Geçişine Engel Bir Durumun Olmadığına Dair Kendi Kurumundan Almış Olduğu Belge

4)-Kayıtlı olduğu üniversiteye ait öğrenci kimlik kartı. (İlgili üniversiteye kesin  kayıttan sonra resmi yazı ekinde gönderilmek üzere)

 

NOT: Üniversitemize başvurusu kabul edilen ve kesin kaydını yaptıran öğrencilerin halen kayıtlı oldukları üniversitelerden ilişiklerinin kesilerek dosyalarının gönderilmesi resmi yazı ile istenecektir. Ayrıca, öğrencilerin önceden ilişik kesmeleri gerekmemektedir.

Benzer Duyurular

Duyurular

2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM BAHAR YARI YILI TURİZM FAKÜLTESİ YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI

2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM BAHAR YARI YILI TURİZM FAKÜLTESİ   YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI

 

           2019-2020 Eğitim öğretim bahar yarı yılı Gastronomi ve Mutfak Sanatları programına yatay geçişe hak kazanan öğrencilerin listesi aşağıda belirtilmiştir.

 

TURİZM FAKÜLTESİ 

2019-2020 BAHAR DÖNEMİ YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI

SN ADI SOYADI GEÇTİĞİ PROGRAM KONTENJAN TÜRÜ SONUÇ
1
RASİM ÇİFTÇİ
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Merkezi Yer Puanı
1. ASİL
2
GAMZE YILDIZ
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Merkezi Yer Puanı
2. ASİL
3
SERHAT İDGU
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Merkezi Yer Puanı
3. ASİL

Kesin Kayıt Tarihleri ve Kayıt Yeri

 

     Kayıt yaptırmaları uygun görülen öğrencilerin kayıtları 03–07 Şubat 2020 tarihleri arasında; Şahsi olarak Deka  gelmeleri halinde yapılacaktır. Kabul edildiği bildirilen ancak şahsi olarak gelip kaydını yaptırmayan öğrencilerin kayıtları yapılmayacaktır.

 

 Kesin Kayıt İçin Gerekli Belgeler:

1)- 2 adet 4.5 cm x 6 cm boyutunda fotoğraf. (Fotoğrafların arkasına T.C. Kimlik No, Öğrenci Numarası, Adı ve Soyadı yazılacaktır.)

2)-29 yaşını tamamlayan erkek öğrencilerden askerlikle ilişiği olmadığını gösterir belge.

3) Öğrencinin Yatay Geçişine Engel Bir Durumun Olmadığına Dair Kendi Kurumundan Almış Olduğu Belge

4)-Kayıtlı olduğu üniversiteye ait öğrenci kimlik kartı. (İlgili üniversiteye kesin  kayıttan sonra resmi yazı ekinde gönderilmek üzere)

 

NOT: Üniversitemize başvurusu kabul edilen ve kesin kaydını yaptıran öğrencilerin halen kayıtlı oldukları üniversitelerden ilişiklerinin kesilerek dosyalarının gönderilmesi resmi yazı ile istenecektir. Ayrıca, öğrencilerin önceden ilişik kesmeleri gerekmemektedir.