2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM BAHAR YARI YILI TURİZM FAKÜLTESİ YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI
2019-2020 Eğitim öğretim bahar yarı yılı Gastronomi ve Mutfak Sanatları programına yatay geçişe hak kazanan öğrencilerin listesi aşağıda belirtilmiştir.
TURİZM FAKÜLTESİ 2019-2020 BAHAR DÖNEMİ YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI |
||||
SN | ADI SOYADI | GEÇTİĞİ PROGRAM | KONTENJAN TÜRÜ | SONUÇ |
1 |
RASİM ÇİFTÇİ |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
Merkezi Yer Puanı |
1. ASİL |
2 |
GAMZE YILDIZ |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
Merkezi Yer Puanı |
2. ASİL |
3 |
SERHAT İDGU |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
Merkezi Yer Puanı |
3. ASİL |
Kayıt yaptırmaları uygun görülen öğrencilerin kayıtları 03–07 Şubat 2020 tarihleri arasında; Şahsi olarak Deka gelmeleri halinde yapılacaktır. Kabul edildiği bildirilen ancak şahsi olarak gelip kaydını yaptırmayan öğrencilerin kayıtları yapılmayacaktır.
Kesin Kayıt İçin Gerekli Belgeler:
1)- 2 adet 4.5 cm x 6 cm boyutunda fotoğraf. (Fotoğrafların arkasına T.C. Kimlik No, Öğrenci Numarası, Adı ve Soyadı yazılacaktır.)
2)-29 yaşını tamamlayan erkek öğrencilerden askerlikle ilişiği olmadığını gösterir belge.
3) Öğrencinin Yatay Geçişine Engel Bir Durumun Olmadığına Dair Kendi Kurumundan Almış Olduğu Belge
4)-Kayıtlı olduğu üniversiteye ait öğrenci kimlik kartı. (İlgili üniversiteye kesin kayıttan sonra resmi yazı ekinde gönderilmek üzere)
NOT: Üniversitemize başvurusu kabul edilen ve kesin kaydını yaptıran öğrencilerin halen kayıtlı oldukları üniversitelerden ilişiklerinin kesilerek dosyalarının gönderilmesi resmi yazı ile istenecektir. Ayrıca, öğrencilerin önceden ilişik kesmeleri gerekmemektedir.
2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM BAHAR YARI YILI TURİZM FAKÜLTESİ YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI
2019-2020 Eğitim öğretim bahar yarı yılı Gastronomi ve Mutfak Sanatları programına yatay geçişe hak kazanan öğrencilerin listesi aşağıda belirtilmiştir.
TURİZM FAKÜLTESİ 2019-2020 BAHAR DÖNEMİ YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI |
||||
SN | ADI SOYADI | GEÇTİĞİ PROGRAM | KONTENJAN TÜRÜ | SONUÇ |
1 |
RASİM ÇİFTÇİ |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
Merkezi Yer Puanı |
1. ASİL |
2 |
GAMZE YILDIZ |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
Merkezi Yer Puanı |
2. ASİL |
3 |
SERHAT İDGU |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
Merkezi Yer Puanı |
3. ASİL |
Kayıt yaptırmaları uygun görülen öğrencilerin kayıtları 03–07 Şubat 2020 tarihleri arasında; Şahsi olarak Deka gelmeleri halinde yapılacaktır. Kabul edildiği bildirilen ancak şahsi olarak gelip kaydını yaptırmayan öğrencilerin kayıtları yapılmayacaktır.
Kesin Kayıt İçin Gerekli Belgeler:
1)- 2 adet 4.5 cm x 6 cm boyutunda fotoğraf. (Fotoğrafların arkasına T.C. Kimlik No, Öğrenci Numarası, Adı ve Soyadı yazılacaktır.)
2)-29 yaşını tamamlayan erkek öğrencilerden askerlikle ilişiği olmadığını gösterir belge.
3) Öğrencinin Yatay Geçişine Engel Bir Durumun Olmadığına Dair Kendi Kurumundan Almış Olduğu Belge
4)-Kayıtlı olduğu üniversiteye ait öğrenci kimlik kartı. (İlgili üniversiteye kesin kayıttan sonra resmi yazı ekinde gönderilmek üzere)
NOT: Üniversitemize başvurusu kabul edilen ve kesin kaydını yaptıran öğrencilerin halen kayıtlı oldukları üniversitelerden ilişiklerinin kesilerek dosyalarının gönderilmesi resmi yazı ile istenecektir. Ayrıca, öğrencilerin önceden ilişik kesmeleri gerekmemektedir.