Kayıt yaptırmaları uygun görülen öğrencilerin 22 - 24 ŞUBAT 2022 tarihleri arasında (ONLİNE) kesin kayıt için öncelikle https://eskisite.igdir.edu.tr/Addons/Resmi/uploads/files/aydinlatma-karekod-afisleri.pdf linkini tıklayarak ilgili karekodu onaylamaları daha sonra ise ekteki dilekçeyi imzalayıp ogrenci.isleri@igdir.edu.tr mail adresine göndermeleri gerekmektedir. Aksi takdirde kesin kayıtları yapılmayacaktır.
NOT:
-Önlisans programına kayıt yapacak öğrenciler, ADAY ÖN LİSANS ÖĞRENCİSİ AYDINLATMA VE AÇIK RIZA METNİ'ni onaylayacaktır.
-Lisans programına kayıt yapacak öğrenciler, ADAY LİSANS ÖĞRENCİSİ AYDINLATMA VE AÇIK RIZA METNİ'ni onaylayacaktır.
IĞDIR ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ 2022-2023 BAHAR DÖNEMİ YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI |
||||
SN |
ADI SOYADI |
GEÇTİĞİ PROGRAM |
KONTENJAN TÜRÜ |
SONUÇ |
1 |
Mustafa GÜLTEN |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
Merkezi Yer. Puanı |
1.ASİL |
2 |
Zeynep ERTAŞ |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
Merkezi Yer. Puanı |
2.ASİL |
3 |
Fırat ANUK |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
Merkezi Yer. Puanı |
3.ASİL |
Kayıt yaptırmaları uygun görülen öğrencilerin 22 - 24 ŞUBAT 2022 tarihleri arasında (ONLİNE) kesin kayıt için öncelikle https://eskisite.igdir.edu.tr/Addons/Resmi/uploads/files/aydinlatma-karekod-afisleri.pdf linkini tıklayarak ilgili karekodu onaylamaları daha sonra ise ekteki dilekçeyi imzalayıp ogrenci.isleri@igdir.edu.tr mail adresine göndermeleri gerekmektedir. Aksi takdirde kesin kayıtları yapılmayacaktır.
NOT:
-Önlisans programına kayıt yapacak öğrenciler, ADAY ÖN LİSANS ÖĞRENCİSİ AYDINLATMA VE AÇIK RIZA METNİ'ni onaylayacaktır.
-Lisans programına kayıt yapacak öğrenciler, ADAY LİSANS ÖĞRENCİSİ AYDINLATMA VE AÇIK RIZA METNİ'ni onaylayacaktır.
IĞDIR ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ 2022-2023 BAHAR DÖNEMİ YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI |
||||
SN |
ADI SOYADI |
GEÇTİĞİ PROGRAM |
KONTENJAN TÜRÜ |
SONUÇ |
1 |
Mustafa GÜLTEN |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
Merkezi Yer. Puanı |
1.ASİL |
2 |
Zeynep ERTAŞ |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
Merkezi Yer. Puanı |
2.ASİL |
3 |
Fırat ANUK |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
Merkezi Yer. Puanı |
3.ASİL |