2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM GÜZ YARI YILI TURİZM FAKÜLTESİ   YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI

2020-2021 Eğitim öğretim güz yarı yılı Gastronomi ve Mutfak Sanatları programına yatay geçişe hak kazanan öğrencilerin listesi aşağıda belirtilmiştir.

TURİZM FAKÜLTESİ

2020-2021 GÜZ DÖNEMİ YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI

SN ADI SOYADI GEÇTİĞİ PROGRAM KONTENJAN TÜRÜ SONUÇ
Ali TOZAN
GANO
Uğur ERDAL
GANO
Emre CAN KÜÇÜK
GANOI

Kesin Kayıt Tarihleri ve Kayıt Yeri

Kayıt yaptırmaları uygun görülen öğrencilerin kayıtları 14-18 Eylül  2020 tarihleri arasında; Şahsi olarak Deka  gelmeleri halinde yapılacaktır. Kabul edildiği bildirilen ancak şahsi olarak gelip kaydını yaptırmayan öğrencilerin kayıtları yapılmayacaktır.

Kesin Kayıt İçin Gerekli Belgeler:

1)- 2 adet 4.5 cm x 6 cm boyutunda fotoğraf. (Fotoğrafların arkasına T.C. Kimlik No, Öğrenci Numarası, Adı ve Soyadı yazılacaktır.)

2)-29 yaşını tamamlayan erkek öğrencilerden askerlikle ilişiği olmadığını gösterir belge.

3) Öğrencinin Yatay Geçişine Engel Bir Durumun Olmadığına Dair Kendi Kurumundan Almış Olduğu Belge

4)-Kayıtlı olduğu üniversiteye ait öğrenci kimlik kartı. (İlgili üniversiteye kesin  kayıttan sonra resmi yazı ekinde gönderilmek üzere)

NOT: Üniversitemize başvurusu kabul edilen ve kesin kaydını yaptıran öğrencilerin halen kayıtlı oldukları üniversitelerden ilişiklerinin kesilerek dosyalarının gönderilmesi resmi yazı ile istenecektir. Ayrıca, öğrencilerin önceden ilişik kesmeleri gerekmemektedir.