GASTRONOMİ VE NUTFAK SANATLARI 1. SINIF 2020-2021 BAHAR DÖNEMİ FİNAL TAKVİMİ
|
|||||
|
Pazartesi (17.05.2021) |
Salı(18. 05.2021) |
perşembe (20.05.2021) |
Cuma(21.05.2021) |
Pazartesi (24.05.2021) |
08:00 - 09:00 |
|
|
|
|
|
09:00 -10:00 |
|
|
|
|
|
10:00 -11:00 |
Mesleki Yabancı Dil-II (Doç. Dr. Gülçin YILDIZ) |
Türk Mutfak Kültürü (Dr. Öğr. Üyesi Gülşen BAYAT) |
Gıda Teknolojileri (Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Murat CEYLAN) |
Gıda Mevzuatı (Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Murat CEYLAN) |
Beslenme İlkeleri (Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Murat CEYLAN) |
11:00 -12:00 |
|
|
|
|
|
12:00 -13:00 |
|
|
|
|
|
13:00 -14:00 |
|
|
|
|
|
14:00 -15:00 |
Genel İşletme (Dr. Öğr. Üyesi Gülşen BAYAT) |
|
|
|
|
15:00 -16:00 |
|
|
|
|
Dijital Okuryazarlık (YÖK DERSİ) |
|
|
|
|
|
|
NOT: Zorunlu ortak dersler arasınavı 17.05.2021-21.05.2021 tarihleri aralığında yapılacaktır.
GASTRONOMİ VE NUTFAK SANATLARI 2. SINIF 2020-2021 BAHAR DÖNEMİ FİNAL TAKVİMİ
|
|||||
|
Pazartesi(17.05.2021) |
Salı (18.05.2021) |
Perşembe (20.05.2021) |
Cuma (21.05.2021) |
Pazartesi (24.05.2021) |
08:00 - 09:00 |
|
|
|
|
|
09:00 -10:00 |
|
|
|
|
Osmanlı Saray Mutfağı (Dr. Öğr. Üyesi Gülşen BAYAT) |
10:00 -11:00 |
|
|
|
|
|
11:00 -12:00 |
Mutfak Uygulamaları-II (Dr. Öğr. Üyesi Gülşen BAYAT) |
Mesleki Yabancı Dil-IV (Doç. Dr. Gülçin YILDIZ) |
|
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Maliyet Kontrol Yöntemleri (Dr. Öğr. Üyesi Gülşen BAYAT) |
|
12:00 -13:00 |
|
|
|
|
|
13:00 -14:00 |
|
|
|
|
|
14:00 -15:00 |
|
|
|
Menü Planlama (Dr. Menekşe BULUT) |
|
15:00 -16:00 |
|
|
Rusça-II (Dr. Öğr. Üyesi Polat ALİYEV) |
|
|
16:00 -17:00 |
|
|
|
|
|
NOT: Zorunlu ortak dersler finali 17.05.2021-21.05.2021 tarihleri aralığında yapılacaktır.