duyuru

  • 17
  • Mayıs
  • 2021

GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2020-2021 BAHAR DÖNEMİ FİNAL TARİHLERİ

 

 

GASTRONOMİ VE NUTFAK SANATLARI 1. SINIF 2020-2021 BAHAR DÖNEMİ FİNAL  TAKVİMİ

 

 

Pazartesi (17.05.2021)

Salı(18. 05.2021)

perşembe (20.05.2021)

Cuma(21.05.2021)

Pazartesi (24.05.2021)

08:00 - 09:00

 

 

 

 

 

09:00 -10:00

 

 

 

 

 

10:00 -11:00

Mesleki Yabancı Dil-II

(Doç. Dr. Gülçin YILDIZ)

Türk Mutfak Kültürü

(Dr. Öğr. Üyesi Gülşen BAYAT)

Gıda Teknolojileri

(Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Murat CEYLAN)

Gıda Mevzuatı

(Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Murat CEYLAN)

Beslenme İlkeleri

(Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Murat CEYLAN)

11:00 -12:00

 

 

 

 

 

 

 

12:00 -13:00

 

 

 

 

 

13:00 -14:00

 

 

 

 

 

14:00 -15:00

Genel İşletme

(Dr. Öğr. Üyesi Gülşen BAYAT)

 

 

 

 

 

15:00 -16:00

 

 

 

 

 

Dijital Okuryazarlık

 (YÖK DERSİ)

 

 

 

 

 

 

 

 

NOT: Zorunlu ortak dersler arasınavı 17.05.2021-21.05.2021 tarihleri aralığında yapılacaktır.

 

 

 

 

 

 

 

 

GASTRONOMİ VE NUTFAK SANATLARI 2. SINIF 2020-2021 BAHAR DÖNEMİ FİNAL  TAKVİMİ

 

 

Pazartesi(17.05.2021)

Salı (18.05.2021)

Perşembe (20.05.2021)

Cuma (21.05.2021)

Pazartesi (24.05.2021)

08:00 - 09:00

 

 

 

 

 

09:00 -10:00

 

 

 

 

Osmanlı Saray Mutfağı

(Dr. Öğr. Üyesi Gülşen BAYAT)

10:00 -11:00

 

 

 

 

 

11:00 -12:00

Mutfak Uygulamaları-II

(Dr. Öğr. Üyesi Gülşen BAYAT)

Mesleki Yabancı Dil-IV

(Doç. Dr. Gülçin YILDIZ)

 

Yiyecek İçecek

İşletmelerinde Maliyet

Kontrol Yöntemleri

(Dr. Öğr. Üyesi Gülşen BAYAT)

 

12:00 -13:00

 

 

 

 

 

13:00 -14:00

 

 

 

 

 

 

14:00 -15:00

 

 

 

Menü Planlama

(Dr. Menekşe BULUT)

 

15:00 -16:00

 

 

Rusça-II

(Dr. Öğr. Üyesi Polat ALİYEV)

 

 

16:00 -17:00

 

 

 

 

 

 

 

NOT: Zorunlu ortak dersler finali 17.05.2021-21.05.2021 tarihleri aralığında yapılacaktır.

Benzer Duyurular

Duyurular

GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2020-2021 BAHAR DÖNEMİ FİNAL TARİHLERİ

 

 

GASTRONOMİ VE NUTFAK SANATLARI 1. SINIF 2020-2021 BAHAR DÖNEMİ FİNAL  TAKVİMİ

 

 

Pazartesi (17.05.2021)

Salı(18. 05.2021)

perşembe (20.05.2021)

Cuma(21.05.2021)

Pazartesi (24.05.2021)

08:00 - 09:00

 

 

 

 

 

09:00 -10:00

 

 

 

 

 

10:00 -11:00

Mesleki Yabancı Dil-II

(Doç. Dr. Gülçin YILDIZ)

Türk Mutfak Kültürü

(Dr. Öğr. Üyesi Gülşen BAYAT)

Gıda Teknolojileri

(Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Murat CEYLAN)

Gıda Mevzuatı

(Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Murat CEYLAN)

Beslenme İlkeleri

(Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Murat CEYLAN)

11:00 -12:00

 

 

 

 

 

 

 

12:00 -13:00

 

 

 

 

 

13:00 -14:00

 

 

 

 

 

14:00 -15:00

Genel İşletme

(Dr. Öğr. Üyesi Gülşen BAYAT)

 

 

 

 

 

15:00 -16:00

 

 

 

 

 

Dijital Okuryazarlık

 (YÖK DERSİ)

 

 

 

 

 

 

 

 

NOT: Zorunlu ortak dersler arasınavı 17.05.2021-21.05.2021 tarihleri aralığında yapılacaktır.

 

 

 

 

 

 

 

 

GASTRONOMİ VE NUTFAK SANATLARI 2. SINIF 2020-2021 BAHAR DÖNEMİ FİNAL  TAKVİMİ

 

 

Pazartesi(17.05.2021)

Salı (18.05.2021)

Perşembe (20.05.2021)

Cuma (21.05.2021)

Pazartesi (24.05.2021)

08:00 - 09:00

 

 

 

 

 

09:00 -10:00

 

 

 

 

Osmanlı Saray Mutfağı

(Dr. Öğr. Üyesi Gülşen BAYAT)

10:00 -11:00

 

 

 

 

 

11:00 -12:00

Mutfak Uygulamaları-II

(Dr. Öğr. Üyesi Gülşen BAYAT)

Mesleki Yabancı Dil-IV

(Doç. Dr. Gülçin YILDIZ)

 

Yiyecek İçecek

İşletmelerinde Maliyet

Kontrol Yöntemleri

(Dr. Öğr. Üyesi Gülşen BAYAT)

 

12:00 -13:00

 

 

 

 

 

13:00 -14:00

 

 

 

 

 

 

14:00 -15:00

 

 

 

Menü Planlama

(Dr. Menekşe BULUT)

 

15:00 -16:00

 

 

Rusça-II

(Dr. Öğr. Üyesi Polat ALİYEV)

 

 

16:00 -17:00

 

 

 

 

 

 

 

NOT: Zorunlu ortak dersler finali 17.05.2021-21.05.2021 tarihleri aralığında yapılacaktır.