2020--2021 GÜZ DÖNEMİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ BÜTÜNLEME ONLİNE SINAV PROGRAMI
|
Sınav Saati
|
Pazartesi
18.01.2021
|
Salı
19.01.2021
|
Çarşamba
20.01.2021
|
Perşembe
21.01.2021
|
Cuma
22.01.2021
|
Cumartesi
23.01.2021
|
Pazar
24.01.2021
|
08:00-09:00
|
|
|
UZMER
|
|
|
|
|
09:00-10:00
|
|
|
Genel Turizm Dr.Ögr.Üye.Taner Aydın
|
Mutfak Terminolojisi Dr.Öğr.ÜyesiGülşen Bayat
|
Rusça
Dr.Öğr.Üye.LeylaAkgün
|
|
10:00-11:00
|
|
|
|
|
|
|
11:00-12:00
|
Mesleki Yab. Dil-I
Doç.Dr.Gülçin Yıldız
|
Mes. Güv. veİlkYard.
Doç.Dr.Gülçin Yıldız
|
Mutfak Planlaması Doç.Dr.Gülçin Yıldız
|
Servis Teknikleri Dr.Öğr.Üye.Gülşen Bayat
|
Kariyer Planlaması Dr.Öğr.Üye.Taner Aydın
|
Yiyecek Tarihi Dr.Öğr.Üye.Gülşen Bayat
|
12:00-13:00
|
|
|
|
|
|
|
13:00-14:00
|
|
|
|
|
|
|
14:00-15:00
|
Mesleki Yab.Dil.III Doç.Dr.Gülçin Yıldız
|
Mut. Çev.ve Atık Yön.
Doç.Dr.Gülçin Yıldız
|
Gıda Hij. Ve Güv.
Doç.Dr.Gülçin Yıldız
|
Mutfak Hiz. Yön.
Dr.Öğr.Üye.Gülşen Bayat
|
Mutfak Uygulamaları-I
Öğr.Gör.ArzuOdunkıran
|
Mikrobiyoloji Dr.Menekşe Bulut
|
15:00-16:00
|
|
|
|
|
|
|
*TÜRK DİLİ-I, YABANCI DİL-I, ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ-I Sınavları UZMER tarafından 20.01.2021 tarihinde yapılacaktır.
|