Iğdır Üniversitesi
Diller:
Türkçe
English
Iğdır Üniversitesi
Turizm Fakültesi
Fakültemiz
Genel Bilgi
İş Akış Şemaları
Misyon ve Vizyon
Tarihçe
Faaliyet Raporları
Organizasyon Şeması
Yönetim
Dekan
Dekanın Mesajı
Dekan Yardımcıları
Yönetim Kurulu
Fakülte Kurulu
Fakülte Sekreteri
Bölümler
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Hakkında
Genel Bilgi
Misyon & Vizyon
Tarihçe
Çalışma Konuları
Organizasyon Şeması
Anabilim Dalları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı
Personel
Yönetim
Akademik Personel
Akademik Faaliyetler
Lisans
Hakkında
Dersler
Çift Ana Dal Programları
Yandal Programları
Değişim Programları
Formlar
Staj Formları
İç Kontrol
İş Akış Şemaları
İletişim
Turizm İşletmeciliği Bölümü
Hakkında
Genel Bilgi
Misyon & Vizyon
Tarihçe
Çalışma Konuları
Organizasyon Şeması
Anabilim Dalları
Turizm İşletmeciliği Anabilim Dalı
Personel
Yönetim
Akademik Personel
Akademik Faaliyetler
Lisans
Hakkında
Dersler
Çift Ana Dal Programları
Yandal Programları
Değişim Programları
Formlar
İç Kontrol
İş Akış Şemaları
İletişim
Personel
Akademik Personel
İdari Personel
Dokümanlar
Belgeler ve Formlar
Staj Formları
Ders İçerikleri
Ders Programları
Yönetmelikler
Sınav Takvimi
İç Kontrol
İş Akış Şemaları
Kurul ve Komisyon Görev Tanımları
Hassas Görevler
Kalite
Kalite Komisyonu
Belgeler
Arşiv
Videolar
İletişim
Hızlı Erişim
Akademik Takvim
Uygulama Oteli
Fotoğraflar
duyuru
Anasayfa
duyuru
11
Mayıs
2018
Iğdır Üniversitesi Şehit Bülent Yurtseven Kampüs Suyu Analiz Değerleri
Dosyalar
kampüs suyu analiz değerleri.pdf
Benzer Duyurular
07 Şubat 2024
2023-2024 bahar dönemi formasyon dersleri programı
05 Şubat 2024
2023-2024 eğitim öğretim yılı bahar dönemi ders programı
30 Ocak 2024
2023-2024 eğitim öğretim güz yarıyılı merkezi yerleştirme puanına göre kurumlar arası yatay geçiş sonuçları
29 Ocak 2024
gastronomi ve mutfak sanatları bölümü araştırma görevlisi alımı kesin sonucu
22 Ocak 2024
gastronomi ve mutfak sanatları bölümü araştırma görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları
02 Kasım 2023
2023-2024 eğitim öğretim yılı güz dönemi vize sınav programı
01 Ekim 2023
2023-2024 eğitim öğretim yılı güz dönemi bölüm ve formasyon dersleri programı
11 Eylül 2023
2023-2024 eğitim öğretim güz yarıyılı gano’ya göre kurumlar arası yatay geçiş sonuçları
24 Temmuz 2023
2023-2024 eğitim öğretim yılı güz yarıyılı ganoya göre kurumlararası yatay geçiş hakkında duyuru
24 Temmuz 2023
2023-2024 eğıtım-öğretım yılı güz yarıyılı merkezı yerleştırme puanına göre ek madde-1 yatay geçış
05 Temmuz 2023
3 ders ve gano sınavlarına girecek öğrencilerin dikkatine
19 Haziran 2023
gastronomi ve mutfak sanatları bölümü bütünleme sınav programı
02 Haziran 2023
gastronomi ve mutfak sanatları bölümü final sınav programı
18 Mayıs 2023
haftalık seminer programı
04 Nisan 2023
2022-2023 eğitim öğretim yılı bahar dönemi vize sınav programı
20 Mart 2023
zorunlu staj yönergesi (güncel)
22 Şubat 2023
2022 2023 eğitim öğretim güz dönemi yatay geçiş sonuçları
21 Şubat 2023
bahar dönemi dersleri hakkında alınan senato kararı
17 Şubat 2023
bahar dönemi ders programı
02 Şubat 2023
gastronomi ve mutfak sanatları bölümü bütünleme sınav programı
31 Ocak 2023
gastronomi ve mutfak sanatları bölümü öğretim görevlisi nihai sonuçları
23 Ocak 2023
gastronomi ve mutfak sanatları bölümü öğretim görevlisi ön değerlendirme sonuçları
19 Ocak 2023
gastronomi ve mutfak sanatları bölümü öğretim üyesi ön değerlendirme sonuçları
16 Ocak 2023
gastronomi ve mutfak sanatları bölümü final sınav programı
28 Kasım 2022
gastronomi ve mutfak sanatları bölümü kısmı zamanlı öğrenci listesi
Duyurular
Iğdır Üniversitesi Şehit Bülent Yurtseven Kampüs Suyu Analiz Değerleri
© Tüm hakları Saklıdır,
BAUM
Tarafından desteklenmektedir