IĞDIR ÜNİVERSİTESİ
EN
Giriş
IĞDIR ÜNİVERSİTESİ
Turizm Fakültesi
Fakültemiz
Genel Bilgi
Misyon ve Vizyon
Tarihçe
Faaliyet Raporları
Anabilim Dalları
Organizasyon Şeması
Yönetim
Dekan
Dekanın Mesajı
Dekan Yardımcıları
Yönetim Kurulu
Fakülte Kurulu
Fakülte Sekreteri
Bölümler
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Rekreasyon Yönetimi Bölümü
Turizm İşletmeciliği Bölümü
Personel
Akademik Personel
İdari Personel
Dokümanlar
Belgeler ve Formlar
Ders İçerikleri
Ders Programları
Yönetmelikler
Sınav Takvimi
İç Kontrol
İş Akış Şemaları
Kalite
Kalite Komisyonu
Belgeler
Arşiv
İletişim
Turizm Fakültesi
Duyurular
Genel
Etkinlik
18 Ocak, 2021
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2020-2021 GÜZ DÖNEMİ BÜTÜNLEME TARİHLERİ
29 Aralık, 2020
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ FİNAL 2020-2021 GÜZ DÖNEMİ PROGRAMI
20 Ekim, 2020
FAKÜLTEMİZ AKADEMİK KURUL TOPLANTISI YAPILDI
20 Ekim, 2020
Dijitalleşen Gastronomi Söyleşisi
08 Eylül, 2020
2020-2021 ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ HAKKINDA
08 Eylül, 2020
2020-2021 GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI
25 Mart, 2020
TURİZM FAKÜLTESİ UZAKTAN EĞİTİM DERS PROGRAMI
10 Mart, 2020
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Ara Sınav Programı