duyuru

• Şubat
  • 2023

2022 2023 Eğitim Öğretim Güz Dönemi Yatay Geçiş Sonuçları

Kayıt yaptırmaları uygun görülen öğrencilerin  22 - 24 ŞUBAT 2022 tarihleri arasında (ONLİNE) kesin kayıt için öncelikle https://eskisite.igdir.edu.tr/Addons/Resmi/uploads/files/aydinlatma-karekod-afisleri.pdf linkini tıklayarak ilgili karekodu onaylamaları daha sonra ise ekteki dilekçeyi imzalayıp ogrenci.isleri@igdir.edu.tr mail adresine göndermeleri gerekmektedir. Aksi takdirde kesin kayıtları yapılmayacaktır.

NOT:

-Önlisans programına kayıt yapacak öğrenciler, ADAY ÖN LİSANS ÖĞRENCİSİ AYDINLATMA VE AÇIK RIZA METNİ'ni onaylayacaktır.

-Lisans programına kayıt yapacak öğrenciler, ADAY LİSANS ÖĞRENCİSİ AYDINLATMA VE AÇIK RIZA METNİ'ni onaylayacaktır.

IĞDIR ÜNİVERSİTESİ

TURİZM FAKÜLTESİ