duyuru

  • 06
  • Şubat
  • 2021

2020-2021 GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ BAHAR DÖNEMİ YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI

   2020-2021 Eğitim öğretim bahar yarı yılı Gastronomi ve Mutfak Sanatları programına yatay geçişe hak kazanan öğrencilerin listesi aşağıda belirtilmiştir.

 

 

TURİZM FAKÜLTESİ

 

2020-2021 BAHAR DÖNEMİ YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI

 

Sıra No

Adı Soyadı

Geldiği Fakülte

Kontenjan Türü

Sonuç

1.

Ferhat AKTI

Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Merkezi Yerleştirme

Merkezi yerleştirme taban puanı esasına göre yatay geçiş talebinin, öğrencinin taban puanının Fakültemiz taban puanından düşük olması nedeniyle reddine; oy birliği ile karar verilmiştir.

 

Doç. Dr. Gülçin YILDIZ

Başkan

 

 

Dr. Öğr. Üyesi Taner AYDIN                                                                      Dr. Öğr. Üyesi M. Murat CEYLAN

                        Üye                                                                                                              Üye

Benzer Duyurular

Duyurular

2020-2021 GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ BAHAR DÖNEMİ YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI

   2020-2021 Eğitim öğretim bahar yarı yılı Gastronomi ve Mutfak Sanatları programına yatay geçişe hak kazanan öğrencilerin listesi aşağıda belirtilmiştir.

 

 

TURİZM FAKÜLTESİ

 

2020-2021 BAHAR DÖNEMİ YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI

 

Sıra No

Adı Soyadı

Geldiği Fakülte

Kontenjan Türü

Sonuç

1.

Ferhat AKTI

Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Merkezi Yerleştirme

Merkezi yerleştirme taban puanı esasına göre yatay geçiş talebinin, öğrencinin taban puanının Fakültemiz taban puanından düşük olması nedeniyle reddine; oy birliği ile karar verilmiştir.

 

Doç. Dr. Gülçin YILDIZ

Başkan

 

 

Dr. Öğr. Üyesi Taner AYDIN                                                                      Dr. Öğr. Üyesi M. Murat CEYLAN

                        Üye                                                                                                              Üye