2020-2021 Eğitim öğretim bahar yarı yılı Gastronomi ve Mutfak Sanatları programına yatay geçişe hak kazanan öğrencilerin listesi aşağıda belirtilmiştir.
TURİZM FAKÜLTESİ
2020-2021 BAHAR DÖNEMİ YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI
|
||||
Sıra No |
Adı Soyadı |
Geldiği Fakülte |
Kontenjan Türü |
Sonuç |
1. |
Ferhat AKTI |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
Merkezi Yerleştirme |
Merkezi yerleştirme taban puanı esasına göre yatay geçiş talebinin, öğrencinin taban puanının Fakültemiz taban puanından düşük olması nedeniyle reddine; oy birliği ile karar verilmiştir. |
Doç. Dr. Gülçin YILDIZ
Başkan
Dr. Öğr. Üyesi Taner AYDIN Dr. Öğr. Üyesi M. Murat CEYLAN
Üye Üye
2020-2021 Eğitim öğretim bahar yarı yılı Gastronomi ve Mutfak Sanatları programına yatay geçişe hak kazanan öğrencilerin listesi aşağıda belirtilmiştir.
TURİZM FAKÜLTESİ
2020-2021 BAHAR DÖNEMİ YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI
|
||||
Sıra No |
Adı Soyadı |
Geldiği Fakülte |
Kontenjan Türü |
Sonuç |
1. |
Ferhat AKTI |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
Merkezi Yerleştirme |
Merkezi yerleştirme taban puanı esasına göre yatay geçiş talebinin, öğrencinin taban puanının Fakültemiz taban puanından düşük olması nedeniyle reddine; oy birliği ile karar verilmiştir. |
Doç. Dr. Gülçin YILDIZ
Başkan
Dr. Öğr. Üyesi Taner AYDIN Dr. Öğr. Üyesi M. Murat CEYLAN
Üye Üye