2021-2022 Eğitim öğretim güz yarı yılı Gastronomi ve Mutfak Sanatları programına yatay geçişe hak kazanan öğrencilerin listesi aşağıda belirtilmiştir.
TURİZM FAKÜLTESİ
2021-2022 GÜZ DÖNEMİ YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI
|
||||
Sıra No |
Adı Soyadı |
Geldiği Fakülte |
Kontenjan Türü |
Sonuç |
1. |
B... KÖKSÜZ |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
Merkezi Yerleştirme |
Kesin kayıt yapmasında sakınca yoktur. |
2. |
S... YAVUZ |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
GANO |
Kesin kayıt yapmasında sakınca yoktur. |
3. |
E... Oral |
Sağlık Yönetimi |
Merkezi Yerleştirme |
Kesin kayıt yapmasında sakınca yoktur. |
Kesin Kayıt Tarihleri: 13-17 Eylül 2021
Kayıt Yeri: Şehit Bülent Yurtseven Kampüsü Rektörlük Binası Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
Kayıt için Gerekli Evraklar:
1.Nüfus Cüzdanı sureti,
2.Fotoğraf (Vesikalık 2 adet)
3.Öğrenci katkı payı/öğrenim gideri makbuzu (İkinci Öğretimler için)
4.Öğrencinin Yatay Geçişine Engel Bir Durumun Olmadığına Dair Kendi Kurumundan Almış Olduğu Belge
2021-2022 Eğitim öğretim güz yarı yılı Gastronomi ve Mutfak Sanatları programına yatay geçişe hak kazanan öğrencilerin listesi aşağıda belirtilmiştir.
TURİZM FAKÜLTESİ
2021-2022 GÜZ DÖNEMİ YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI
|
||||
Sıra No |
Adı Soyadı |
Geldiği Fakülte |
Kontenjan Türü |
Sonuç |
1. |
B... KÖKSÜZ |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
Merkezi Yerleştirme |
Kesin kayıt yapmasında sakınca yoktur. |
2. |
S... YAVUZ |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
GANO |
Kesin kayıt yapmasında sakınca yoktur. |
3. |
E... Oral |
Sağlık Yönetimi |
Merkezi Yerleştirme |
Kesin kayıt yapmasında sakınca yoktur. |
Kesin Kayıt Tarihleri: 13-17 Eylül 2021
Kayıt Yeri: Şehit Bülent Yurtseven Kampüsü Rektörlük Binası Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
Kayıt için Gerekli Evraklar:
1.Nüfus Cüzdanı sureti,
2.Fotoğraf (Vesikalık 2 adet)
3.Öğrenci katkı payı/öğrenim gideri makbuzu (İkinci Öğretimler için)
4.Öğrencinin Yatay Geçişine Engel Bir Durumun Olmadığına Dair Kendi Kurumundan Almış Olduğu Belge