duyuru

• Eylül
  • 2023

2023-2024 Eğitim Öğretim Güz Yarıyılı GANO’ya Göre Kurumlar Arası Yatay Geçiş Sonuçları

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı güz döneminde Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümüne kurumlar arası (GANO) yatay geçişle geçmek isteyen öğrencilerin başvuruları ve kesin sonuçları aşağıda ilan edilmiştir.

KESİN KAYIT TARİHLERİ: 25-29 EYLÜL 2023

KAYIT YERİ: ŞEHİT BÜLENT YURTSEVEN KAMPÜSÜ REKTÖRLÜK BİNASI ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR:

1)- 2 adet 4.5 cm x 6 cm boyutunda fotoğraf. (Fotoğrafların arkasına T.C. Kimlik No, Öğrenci Numarası, Adı ve Soyadı yazılacaktır.)

2)-29 yaşını tamamlayan erkek öğrencilerden askerlikle ilişiği olmadığını gösterir belge.

3) Öğrencinin Yatay Geçişine Engel Bir Durumun Olmadığına Dair Kendi Kurumundan Almış Olduğu Belge

4)-Kayıtlı olduğu üniversiteye ait öğrenci kimlik kartı. (İlgili üniversiteye kesin  kayıttan sonra resmi yazı ekinde gönderilmek üzere

IĞDIR ÜNİVERSİTESİ

TURİZM FAKÜLTESİ