Fakültemiz Dr. Öğr. Üyesi Gülşen Bayat'ın moderatörlüğü ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Seden Doğan'ın katılımıyla "Dijitalleşen Gastronomi" konulu çevrimiçi söyleşi gerçekleşmiştir. Söyleşide gastronominin Türkiye' de ve dünyada önemi, gastronominin tarihsel süreçte geçirdiği aşamalar ve gelinen süreçte, yapay zeka uygulamaları ile donatılmış robotların gatronomi alanında kullanımının geldiği nokta konuşuldu. Dünyada robotların mutfaklarda hangi alanlarda kullanıldığı ile ilgi kısa videolarla söyleşiye devam edildi. Bir saat süren söyleşi katılımcıların sorularının cevaplandırılması akabinde sonlandırılmıştır.
Fakültemiz Dr. Öğr. Üyesi Gülşen Bayat'ın moderatörlüğü ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Seden Doğan'ın katılımıyla "Dijitalleşen Gastronomi" konulu çevrimiçi söyleşi gerçekleşmiştir. Söyleşide gastronominin Türkiye' de ve dünyada önemi, gastronominin tarihsel süreçte geçirdiği aşamalar ve gelinen süreçte, yapay zeka uygulamaları ile donatılmış robotların gatronomi alanında kullanımının geldiği nokta konuşuldu. Dünyada robotların mutfaklarda hangi alanlarda kullanıldığı ile ilgi kısa videolarla söyleşiye devam edildi. Bir saat süren söyleşi katılımcıların sorularının cevaplandırılması akabinde sonlandırılmıştır.